Şarap yapımında, üzümün seçilmesinden kullanılacak ekipmanlara, ölçü birimlerinden değer tablolarına, fermantasyonun izlenmesinden şarabın fıçıda yıllanması ve şişelenmesine kadar olan tüm süreci, açıklayıcı görsellerle bulabileceğiniz bir el kitabı.
• Üzümün Seçilmesi
• Harmanlama
• Ezmeye Hazırlık
• Şişeleme
• Fermantasyona Hazırlık
• Mantarın Takılması
• Fermantasyon (İlk Aşama)
• Kapsül ve Etiket
• Fermantasyon (İkinci Aşama)
• Bozulmalar
• İlk Aktarma
• Şarabın Korunması
• Meşe Fıçıda Saklama
• Basit Tadım
• İkinci ve Üçüncü Aktarmalar
• Konsantre Kitler
• Yıllandırma
• Bal Şarabı
• Durultma ve Temizleme
• Elma Şarabı
• Filtreleme
Ürün Adı: Evde Şarap El Kitabı - Kendi Şarabını Yapmak İsteyenler İçin...
Ürün Kodu: 9789751419736
Yazar: Burak Elmas
Basım Yılı: 2020
Kapak Türü: Karton Kapak
Sayfa Sayısı: 72
Kağıt Cinsi: Kuşe
Çevirmen: