'Sepette İndirim' Kampanyası İçin Alışverişe Hemen Başla!
300 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 300 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 300 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! 300 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz!

Patisserie: Pastacının El Kitabı

  • Ürün Kodu: 9789751042798
  • Marka: İnkılap Kitabevi
  • Stok: 1
  • 2.241,80 TL
    KARGO BEDAVA
    Sepetteki Fiyat
    2.129,71 TL
  • 186,82 TL 'den başlayan taksitlerle
Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim
İnce pastacılığın verdiği haz her daim kalır.
Christophe Felder daha 23 yaşındayken Paris’teki seçkin Hôtel de Crillon’da pasta şefi olarak
görevlendirildiğinde bir pasta sihirbazı olarak kabul ediliyordu. Bugün pek çok kitabın belirttiği üzere
özellikle incelikli Japon damak zevkine uygun yeni tatlılar üretiyor, kurumsal danışmanlık yapıyor,
profesyonelleri eğitiyor ve kendi aşçılık okullarında ders veriyor.
Titiz bir teknik, sağduyu ve oyunbazlık Felder’ın pastacılığını tanımlayan elementlerdir. Onun yol gösterici
ilkeleri şaşırtmak ve tatmin etmek üzerine kuruludur.
Christophe Felder, kendi kitabını şöyle anlatıyor:
2005 yılında yemek kitabı koleksiyonum Leçons de Pâtisserie (Pastacılık Dersleri) adlı serimi, bir cilt tatil
tarifi kitabı Les Gâteaux de l’Avent (Tatil Tarifleri) ile birlikte, ardından da sekiz ayrı başlıkta kitap
çıkarttım. Patisserie bu seriden yapılmış bir derleme.
Fazla basite indirgemeden profesyonel pastacılığın inceliklerini evdeki insanlara anlatma fikrinden yola
çıktım. Geliştirdiğim format, aşçılık okullarında verdiğim derslere olabildiğince yakın tarifler üzerine
kurulu. Binlerce fotoğrafta, mesela, hafif bir bezeyi, yumurta aklarını söndürmeden nasıl yoğun bir karışım
olarak katlayabileceğinizi ve şu hamurunun (ya da ekler/profiterol hamuru) dokusunun çırpılmış yumurta
eklendiğinde nasıl olması gerektiğini görebilirsiniz.
Christophe Felder
Christophe Felder, 1965 yılında Benfeld’de doğdu. Usta pasta şefi Felder, çocukluğunu Alsace’deki aile
pastahanelerinde geçirdi. 1999’dan beri yirmiden fazla kitap yayınlayan Felder, kariyeri boyunca birçok ödül
almıştır.


Ürün Adı: Patisserie: Pastacının El Kitabı
Ürün Kodu: 9789751042798
Yazar: Christophe Felder
Basım Yılı: 2022
Kapak Türü: Karton Kapak
Sayfa Sayısı: 800
Kağıt Cinsi: 2. Hamur
Çevirmen: Pelin Batu
TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 09.00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir. Ve kargo firmasına bağlı olarak ortalama 1-3 iş günü teslim edilir.

Eğer kargoyu saat 09.00`dan sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
Benzer Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...