BIÇAK KULLANIRKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR:
1 Buzlu ette kesim ve kırma gibi işlemler yapılmaz
2 Bıçak kullandıktan sonra temiz ve kuru bir şekilde bırakılmalı
3 Bıçakların yüksek sıcaklık altında yıkanmamasına (yüksek sıcaklık ağzının ve sapının bozulmasına neden olur)
4 Satır amaçlı sert ve zor koşullarda kullanılmamalı
5 Bıçakların ağzı köreldiği zaman usta bileycilere bilettirilmesi bileme esnasında ağzının yanmamasına (hafif bir kızarıklıktır) dikkat edilmeli.
6 Mermer, kalebodur vs. gibi sert zemin üzeride kesim yapılmamalı.
7 Kesim için hijyenik kesim levhaları (polietilen) veya ahşap kesim levhaları kullanılması tavsiye edilir.
8 Bıçakların tornavida, konserve açacağı gibi kullanım dışı yerlerde kullanılmamalı.
TEMİZLEME
Bıçağınızı her kullanımdan sonra ılık sabunlu su ile yıkamanızı ve kuru bir havlu ile kurulamanızı tavsiye ediyoruz çünkü: Bir çok yiyecek asit içerir. Bıçağınızın üzerinde kalan yiyecek parçaları bıçağınızı aşındırır ve aşınan bıçağın paslanması mümkündür.
Sürbisa bıçakları en yüksek kalite standartlarını yakalamak üzere ustaca tasarlanmıştır.
Alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Panayırhome.